Ложкою розминаємо сир в окремій тарілці.
До розім’ятого сиру додаємо яєчний жовток, перемішуємо до однорідної консистенції.
Додаємо цукор, перемішуємо до густої однорідної констистенции.
Додаємо борошна, перемішуємо. Іноді в тісто для сирників борошно не додають, але вона робить сирники більш міцними, а тісто – густішим.
У нас вийшло тісто для сирників.
Беремо приготоване тісто, обвалюємо його в борошні і скачуємо коржі.
Нам залишилося лише налити соняшникову олію на сковорідку і смажити сирники на середньому вогні. Смажимо корж до золотистого кольору і перевертаємо (приблизно 3-4 хвилини).
Отже, наші готові сирники! Ось так просто можна приготувати смачну страву, не витративши при цьому багато сил і часу.
Приємного апетиту!