Сирно-сирні кульки з начинкою

Сирно-сирні кульки з начинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сир натерти на дрібній тертці, дати йому постояти в кімнатній температурі, щоб він став м’якшим і пластичніше. Сир ви можете використовувати будь-який, тим самим граючи смаком страви. Замочити ізюм, щоб він розм’як.

Нарізати дуже дрібно заздалегідь промитий обсушенный кріп.

Сир роздавити вилкою, з’єднати з сиром і туди ж додати дрібно нарізаний (або натертий на тертці) часник. Він додасть більш пікантний смак.

На долоньку покласти корж. На неї викласти родзинки і скачати кульку, попередньо змочивши руки в холодній воді.

Сирно-сирні кульки обваляти в «паніровці».

У моєму випадку це кріп і перуки.

Але ви можете фантазувати і використовувати кунжут або якісь красиві прянощі. А начинку замінити на улюблені горішки, маслини, оливки.

Порада: коли кладете родзинки в кульку, обсушіть його або витре паперовим рушником, інакше ваше сирно-сирна маса може розкиснути і «поповзти».
Приємного апетиту!