Сирно-вершковий десерт печиво Савоярді

Сирно-вершковий десерт печиво Савоярді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти розраховано на 3 порції.

Покроковий рецепт

Приготувати крем.

У блендер викласти сир, сир і влити вершки.

Додати зовсім трохи вина (2 ч. л.). Все збити. Маса готова.

Полуницю нарізати на 4 частини.

Печиво вмочити в вино (можна переламати навпіл, в залежності від того яка у Вас посуд).

І у бокал викласти вершкову масу, полуницю, потім обмоченное печиво. Ось що виходить.

Потім шар повторити.

Верхівку прикрасити полуницею, печивом і посипати цукровою пудрою. Подавати охолодженим.
Насолоджуйтесь!