Сирно-вівсяне печиво

Сирно-вівсяне печиво – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Печиво дуже смачне і поживне. Відмінний варіант для сніданку або швидкого перекусу. Потрібно мінімум часу на приготування.

Інгредієнти

Сир нежирний – 300 г
Вершкове масло – 50 г
Яйце куряче – 2 шт.
Розпушувач – 1 ч. л. без гірки
Очищені насіння соняшнику – 2-3 ст. л.
Родзинки – 1 жменя
Часточки шоколаду – 4-5 шт.
Підсолоджувач – за смаком
Вівсяні пластівці (не швидкого приготування) – 1 ст.

Як приготувати Сирно-вівсяне печиво

Готуються печеньки швидко, виходять смачними. Нічого шкідливого і зайвого. Мінімум часу на випічку. Моя дитина їх просто обожнює, часто бере з собою в школу в якості перекусу. Любителі правильного харчування, безсумнівно, оцінять рецепт. Адже використовуються тільки корисні продукти.

Покроковий рецепт

1. Вершкове масло порізати на шматочки і відправити в сир. Змішати до однорідної маси.

2. Всипати насіння соняшнику, підсолоджувач і розпушувач. Перемішати.

3. Додати вівсянку, знову перемішати.

4. Слідом йде родзинки і перемішування.

5. Вбити курячі яйця. Останній раз все перемішати. Повинно вийти густе липке тісто. Залишити на 20 хвилин, щоб вівсянка набухла.

6. Тим часом кожну плитку шоколаду розділити на 4 частини. Можна обійтися і без нього, а додати, наприклад, трохи какао або взагалі нічого не додавати.

7. Викладати тісто у формочки або на силіконовий килимок, вдавлюючи в центр кожної печеньки з шоколадинке.

8. Запікати при 200 градусах 15-20 хв. до золотистого кольору. Остудити, вийняти з формочок.