Сирно-яєчні кульки з часником

Сирно-яєчні кульки з часником – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Багато знають різні варіанти цієї страви, однак надання кулястої форми закуски дозволяє урізноманітнити звичний раціон і зробити сирний паштет неординарним і навіть святковим.

Покроковий рецепт

Готуємо всі необхідні інгрідієнти

Відварюємо попередньо яйця і остуджуємо

Охолоджені яйця дрібно нарізаємо або протираємо з допомогою спеціальної кухонних сітки

Плавлений сир натираємо на дрібній тертці і додаємо до яєць

Видавлюємо з допомогою чеснокодавкі 2 зубчики часнику в суміш яєць і сиру

Отриману масу солимо за смаком, додаємо майонез


Ретельно розмішуємо закуску до однорідної маси і формуємо чайною ложкою (або руками) невеликі кульки. Блюдо готове до подачі! Приємного апетиту!