Багато знають різні варіанти цієї страви, однак надання кулястої форми закуски дозволяє урізноманітнити звичний раціон і зробити сирний паштет неординарним і навіть святковим.
Покроковий рецепт
Готуємо всі необхідні інгрідієнти
Відварюємо попередньо яйця і остуджуємо
Охолоджені яйця дрібно нарізаємо або протираємо з допомогою спеціальної кухонних сітки
Плавлений сир натираємо на дрібній тертці і додаємо до яєць
Видавлюємо з допомогою чеснокодавкі 2 зубчики часнику в суміш яєць і сиру
Отриману масу солимо за смаком, додаємо майонез
Ретельно розмішуємо закуску до однорідної маси і формуємо чайною ложкою (або руками) невеликі кульки. Блюдо готове до подачі! Приємного апетиту!