Просіваємо борошно, додаємо сіль і розпушувач
Курку нарізаємо на дрібні шматочки
Додаємо в борошно масло розтираємо руками до утворення крихти, або натираємо на терці
Натираємо на тертці сир
Додаємо сир і курку до борошна, перемішуємо
Тепер додамо два яйця, можливо використовувати кефір замість яєць. Все ретельно перемішуємо
На цьому етапі, якщо суміш виходить занадто рідкою можна додати ще борошна. В ідеалі повинен вийде пружний такий пирожочек
На деко кладемо папір для запікання, або змащуємо її маслом і викладаємо наш пирожочек
Для додання хрусткої скоринки апетитною змащуємо поверхню пиріжки яйцем, змішаним з майонезом
Відправляємо наш пиріг в духовку на 20-30 хвилин, випікаємо при температурі 180-200°
Розрізаємо готовий пиріжок на шматочки. Сконы готові! Приємного апетиту!