Інгредієнти не можу назвати рідкісними, все готується досить просто. Потрібно лише час і бажання!
Інгредієнти
Макарони – будь Половина пачки | |
Жовтки – 2 | |
Грудинка – 200 г | |
Часник – 5 зубчиків | |
Сир – 250 г | |
Молоко – Половина літра |
Я вирішила поділитися з вами приготуванням смачної пасти.
Покроковий рецепт
Відваріть потрібну кількість макаронів в каструлі, посоліть і після приготування злийте воду. Думаю, що про це не варто довго розпинатися, тому що макарони можуть точно приготувати все.
Основною перешкодою цього рецепту є, звичайно, паста. Ось саме їй ми і приділимо ледве більше уваги.
Для пасти поріжемо 200 г грудинки на шматочки і посмажимо на сковороді у вершковому маслі (не варто брати рослинна, оскільки через нього грудинка втратить свій чудовий смак).
Окремо від грудинки посмажимо 3 або 5 часточок часнику.
Далі натремо на тертці 100 г сиру і покладемо в окрему ємність.
В іншу тарілку розіб’ємо два яйця, відокремивши жовтки від білків (білки нам не знадобляться). Додамо до цих же жовтків натертий сир (250 г) і заллємо молоком (приблизно половина літра). Все ретельно перемішати і відправляємо в мікрохвильову піч на 40 секунд, щоб сир трохи розплавився. Далі в цю ж суміш відправимо шматочки грудинки і часник.
Макарони (у даному випадку це спагетті) поливаємо пастою (вона повинна бути рідкою) і подаємо до столу. Досить часто я готую цю страву, коли хочеться чогось незвичайного, смачного і ситного. Слід враховувати, що краще їсти це, коли вже нікуди не збираєшся, оскільки запах часнику досить сильний. Дуже сподіваюся, що вам сподобається це фірмове блюдо. Приємного апетиту!