Обсмажуємо до золотавої скоринки курячі стегенця, заздалегідь маринуємо їх спеції(за смаком). Досить буде і чорного меленого перцю з сіллю. Важливо! Не пересмажуємо стегенця, досить довести їх до стану напівготовності.
До курки додаємо нарізану ріпчасту цибулю. Обсмажуємо до готовності лука.
Далі, додаємо терту моркву, тушкуємо з закритою кришкою.
Додаємо нарізані помідори разом з соком(якщо він виділився в процесі різання). Ретельно перемішуємо і тушкуємо з закритою кришкою до тих пір, поки не виділитися сік помідорів.
Якщо помідори виділили мало соку, то модно додати трохи окропу, щоб підлива була рідкою. Знову ж таки, все за вашим смаком. У результаті повинна вийти підлива, як на фото.
Відварюємо рис, солимо.
У тарілку покладіть трохи рису і полийте його нашій смачною підливою! Страва готова! Приємного апетиту!
P. S.: діліться вашими враженнями та фото приготованих страв)))