Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 14-16 котлеток в залежності від розміру. Можна їх смажити для бургерів, попередньо надавши їм плоску форму.

Інгредієнти
| Фарш з бичків м’ясо-молочних порід – 450 р. | |
| Батон – 4 шматочка | |
| Молоко – 100 мл | |
| Цибуля ріпчаста – 1 середня головка | |
| Манка – 1/2 склянки | |
| Борошно (для обвалювання) – 1/2 склянки | |
| Сіль – за смаком | |
| Перець – за смаком | |
| Яйце – 1 шт. |
Рецепт котлеток з м’яса бичків, з ніжним смаком.
Покроковий рецепт


Фарш викласти в глибоку миску, додати сіль і перець, туди ж додати яйце. Все перемішати.

Чистимо цибулю тремо на тертці, додаємо у фарш.


Замочуємо батон в молоці (в глибокій мисці окремо) хвилин на 15. Потім м’якоть подрібнюємо, додаємо у фарш, розтираємо ложкою і перемішуємо.


Додаємо манку, перемішуємо і залишаємо хвилин на 10 для набухання манки.


Насипати борошно на тарілку, ложкою беремо фарш, надаємо форму котлет, обвалюємо в борошні. Розігріваємо сковороду, наливаємо олію рафіновану олію, викладаємо на сковороду.

Готові котлети викладаємо на тарілку. Подавати краще з гарніром (вермішель, картоплю пюре, овочі…). Приємного апетиту!
