Для початку розморозимо фарш, почистимо і помиємо овочі.
В першу чергу ріжемо кубиками картоплю, відправляємо її в каструлю з солоною водою і ставимо на вогонь
В цей час займаємося з фаршем, він у мене вже з перемеленим цибулею, це надає йому соковитості, перчимо і солимо м’ясо. Формуються невеликі фрикадельки і кладемо їх вже закипілу воду до картоплі.
Після поріжемо цибулю, а морква натремо на тертці, посмажимо їх на сковорідці до золотистого кольору.
Кладемо все в каструлю і даємо поваритися близько десяти хвилин. Потім висипаємо вермішель і залишаємо на п’ять хвилин, все залежить від її виду у кого, як розварюється. Далі вимикаємо конфорку. Кладемо лавровий лист і зелень, хто як любить, а так само пробуємо на сіль і при необхідності підсолити, а також звертаємо увагу на густоту супу, при бажанні можна розбавити гарячою, кип’яченою водою і на плиті довести до кипіння.
Ось і готовий суп, який подобається не тільки дорослим, але й дітям. Всі задоволені і господиня не втомилася.