Смажена риба в паніровці з простим салатом з авокадо

Смажена риба в паніровці з простим салатом з авокадо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Риба дуже корисна для нашого організму. І особливо вона поєднується з авокадо.

Інгредієнти

З основного:
філе палтуса – 1 кг чи інша риба
прянощі для риби – на смак
сухарики – для панірування
насіння кунжуту білі – на своє усмотрени
Для салату:
авокадо зрілий – 1 великий плід
фіолетовий цибулю – 1/4 головки
червоний перець чилі – 1/4 шт. подрібнений і дрібно нарізаний смужками
листя коріандру – ¼ склянки
Для салатної заправки:
оливкова олія – 2 столові ложки
часник – 1 зубчик дрібно порізаний або чавлений
лимон – 1 ч. ложка соку лимона
оцет – 1 ч. ложка
коричневий цукор – ½ ч. ложки

Як приготувати Смажена риба в паніровці з простим салатом з авокадо

Риба дуже корисна для нашого організму. І особливо вона поєднується з авокадо.
Той, хто не дуже любить рибу, може замінити цей продукт невеликими курячими шматочками. Вони так само обвалюються в кунжутного насіння і прянощах, потім обсмажуються на олії.

Покроковий рецепт

На поперечні шматки нарізати філе палтуса (або іншу рибу). Потім нарізану рибу приправити за своїм розсудом перцем, посолити. Змішати в неглибокій чашці панірувальні сухарі, прянощі для риби і кунжутне насіння. Обсипати рибу в приготовленої суміші. Смажити на розжареному маслі до утворення золотистої скоринки.

Після того як буде приготовлена риба в паніровці, можна зайнятися і приготуванням простого салату з авокадо.

Авокадо розрізати навпіл, видалити кісточку, очистити від шкірки, порізати кубиками. Червоний салатний цибулю почистити, порізати півкільцями. Дрібно порізати перець чилі.

Приготувати заправку для салату. Змішати в мисці 2 столові ложки оливкової олії, дрібно рубаний (або роздавлений за допомогою чеснокодавкі) часник, оцет, коричневий тростинний цукор і 1 чайну ложку соку лимона. Гарненько все перемішати.

Порізаний авокадо покласти в чашку, додати листя зелені і полити салат раніше приготовленої заправкою. За смаком посолити, Все перемішати.

На блюдо викласти смажену в паніровці рибу. Поруч викласти салат з авокадо. Приємного апетиту!