Смажена в майонезі річкова риба

Смажена в майонезі річкова риба – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Природно, що першим ділом ми нашу річкову рибу почистимо, видаливши з особин луску і нутрощі. Добре промиваємо після чищення рибу під водою.

Почищені рибки перекладаємо в миску, додаємо туди ж майонез ваш улюблений.

Не забуваємо приправити рибу сіллю на свій смак, а також кинути трохи спеціальної приправа для рибних страв. Перемішуємо. Маринуємо буквально 7-10 хвилин.

На тарілку пересипаємо трохи борошна для обвалювання замаринованной річковий рибки. Обвалюємо кожну рибку в майонезі і спеціях в борошні з двох сторін.

А тепер можна приступати до смаження річкової риби на сковороді в розігрітому рослинному маслі.

Смажена на сковороді риба готова! Приємного перекусу!