Для початку готуємо продукти і відміряємо мірним стаканом сипучі інгредієнти.
Розтираємо масло з цукром. Топити олія не потрібно, інакше воно згорнеться в грудочки.
Далі додаємо ванілін, сіль і соду.
Акуратно вводимо сметану і перемішуємо до однорідної консистенції.
Додаємо борошно. Місимо тісто спочатку лопаткою. Коли заважати стане важко, викладаємо тісто на стіл і замішуємо руками. Додаємо борошна стільки, щоб тісто вийшло густим, тримало форму після розкочування.
Формуємо коржі бажаної форми, обсмажуємо з двох сторін по 1 хвилині.
З цієї кількості тіста вийде близько 10 коржів діаметром 18-20 див. Дайте їм охолонути, щоб приготувати торт. В цей час можна приготувати помадку або крем.