Збираємо продукти. Знадобиться пара яблук зелених, рослинне масло без запаху і заатар, який можна замінити орегано, наприклад. Краще всього підійде для смаження сковорода-гриль.
З яблук знімаємо шкірку. Овощечистка нам в допомогу.
Нарізаємо кружечками товщиною по 7-10 міліметрів. Серцевинки прибираємо красиво, легко ножиком зробити отвір-зірочку.
На розпечену сковорідку – гриль з рослинною олією викладаємо порцію яблучних кружечків. Смажимо максимум дві хвилини. Не доводимо до виходу карамелі з яблук, щоб вони не пригоріли.
Перевертаємо лопаткою акуратно, вийшли апетитні гриль-смужки. Смажимо ще стільки ж за часом. Витягуємо на сито, закладаємо такі кружечки.
Пересипаємо готові кружечки заатаром. Можна, звичайно, посипати ще цукром, але тоді додадуться зайві калорії, а це не бажано. Подаємо до чаю. Корисний десерт готовий. Прощай, целюліт!