Смажений бутерброд з яйцем і томатом

Смажений бутерброд з яйцем і томатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготувати таку страву дуже просто, а здивуйте всіх, це точно! Обов’язково потрібно спробувати цю страву на смак!

Інгредієнти

хліб – 1 шматочок
помідор – 1 шт
цибуля – чверть цибулини
яйце – 1 шт
сіль – за смаком
перець – за смаком
сир – 2 скибочки

Як приготувати Смажену бутерброд з яйцем і томатом

Такий бутерброд Ви ще врятли пробували. Оригінальний сніданок, якими можна насититися. Його із задоволенням з’їдять і діти, і чоловіки, і навіть ті, хто сидить на правильному харчуванні.

Покроковий рецепт

Взяти шматочок хліба, посередині вирізати ножем квадрат і витягнути поки його. Нагріти сковороду. Додати рослинне масло. Нагріти і покласти краєчок вирізаного шматка хліба.

Дрібно нарізати цибулю і покласти в середину піджаристого хліба. Почекати секунд 20.

Дрібно нарізати помідор квадратиками. Покласти обсмажуватися в центр шматка хліба до цибулі.

Розбити яйце в середину шматка хліба, посолити і поперчити за смаком.

На яйце покласти скибочку сиру і шматочок хліба, який відрізали на початку приготування бутерброда. Накрити кришкою сковороду і підсмажити поки не схопиться яйце. Перевернути бутерброд і смажити ще 1-2 хвилини.

Зняти з вогню і подавати до столу. Приємного апетиту.