Смажений бутерброд з яйцем і томатом

Смажений бутерброд з яйцем і томатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Взяти шматочок хліба, посередині вирізати ножем квадрат і витягнути поки його. Нагріти сковороду. Додати рослинне масло. Нагріти і покласти краєчок вирізаного шматка хліба.

Дрібно нарізати цибулю і покласти в середину піджаристого хліба. Почекати секунд 20.

Дрібно нарізати помідор квадратиками. Покласти обсмажуватися в центр шматка хліба до цибулі.

Розбити яйце в середину шматка хліба, посолити і поперчити за смаком.

На яйце покласти скибочку сиру і шматочок хліба, який відрізали на початку приготування бутерброда. Накрити кришкою сковороду і підсмажити поки не схопиться яйце. Перевернути бутерброд і смажити ще 1-2 хвилини.

Зняти з вогню і подавати до столу. Приємного апетиту.