Смажений хек з нотками сонячного «Песто» – смачне і бюджетне блюдо на кожен день!
Інгредієнти
Хек – 500 гр. | |
Соус “Песто” – 1 ст. л. | |
Лимон – 1 зубчик | |
Сіль, перець – за смаком | |
Борошно – 3 ст. л. | |
Масло рослинне – 2 ст. л. |
Як приготувати Смажений хек в соус «Песто»
Хек – недорога, але смачна риба. Найкраще її обсмажувати в олії. А соус «Песто» додає новий і незвичайний смак звичної рибку. Відмінний варіант на обід або вечерю, який не вдарить по вашому бюджету!
Покроковий рецепт
Розрізаємо тушку риби на 2 частини. Маринуємо в соус «Песто», лимонному соку, солі і перці 1 годину.
Рибу обвалюють у борошні і викладаємо на розігріту сковороду з маслом. Обсмажуємо до готовності протягом 20 хвилин.
Посипаємо дрібно посіченою зеленню.
Хек готовий. Можна подавати з відвареною картоплею або вінегретом. Приємного апетиту!