Смажений хек в соус «Песто»

Смажений хек в соус «Песто» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смажений хек з нотками сонячного «Песто» – смачне і бюджетне блюдо на кожен день!

Інгредієнти

Хек – 500 гр.
Соус “Песто” – 1 ст. л.
Лимон – 1 зубчик
Сіль, перець – за смаком
Борошно – 3 ст. л.
Масло рослинне – 2 ст. л.

Як приготувати Смажений хек в соус «Песто»

Хек – недорога, але смачна риба. Найкраще її обсмажувати в олії. А соус «Песто» додає новий і незвичайний смак звичної рибку. Відмінний варіант на обід або вечерю, який не вдарить по вашому бюджету!

Покроковий рецепт



Розрізаємо тушку риби на 2 частини. Маринуємо в соус «Песто», лимонному соку, солі і перці 1 годину.


Рибу обвалюють у борошні і викладаємо на розігріту сковороду з маслом. Обсмажуємо до готовності протягом 20 хвилин.

Посипаємо дрібно посіченою зеленню.

Хек готовий. Можна подавати з відвареною картоплею або вінегретом. Приємного апетиту!