Смажений лосось в травах на подушці з буряка

Смажений лосось в травах на подушці з буряка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смажити лосось треба вміти, адже благородна риба для того і створена, щоб ви її спробували. Завдяки представленому рецептом ви дізнаєтеся, як можна приготувати лосось соковитим і швидко!

Інгредієнти

лосось (філе) – 300 грам
свіжий базилік – кілька листя
майоран (сушений) – 3 грами
свіжий розмарин – дві гілки
чабер – щіпка
буряк – 150 г
вершки – 40 мл
сіль – за смаком

Як приготувати Смажений лосось в травах на подушці з буряка

Вам необхідно: 300 грам лосося;свіжий базилік;3 грами сушеного майорану;дві гілки свіжого розмарину;щіпка чаберу;150 грам буряка;вершки і щіпку солі.

Покроковий рецепт

1. Лосось приправте спеціями. Розжаримо сковороду з маслом і відправте готуватися на сковороду рибу.

2. Додайте до риби базилік, майоран, розмарин і чабер. Готуйте рибку до повного приготування.

3. Буряк промийте, відваріть, остудіть. Почистіть овоч, наріжте великими шматочками і закиньте в блендер.

4. Додайте вершки, за смаком солі і подрібніть.

5. Подавайте смажений лосось на подушці з буряка.