Смажити лосось треба вміти, адже благородна риба для того і створена, щоб ви її спробували. Завдяки представленому рецептом ви дізнаєтеся, як можна приготувати лосось соковитим і швидко!
Інгредієнти
лосось (філе) – 300 грам | |
свіжий базилік – кілька листя | |
майоран (сушений) – 3 грами | |
свіжий розмарин – дві гілки | |
чабер – щіпка | |
буряк – 150 г | |
вершки – 40 мл | |
сіль – за смаком |
Вам необхідно: 300 грам лосося;свіжий базилік;3 грами сушеного майорану;дві гілки свіжого розмарину;щіпка чаберу;150 грам буряка;вершки і щіпку солі.
Покроковий рецепт
1. Лосось приправте спеціями. Розжаримо сковороду з маслом і відправте готуватися на сковороду рибу.
2. Додайте до риби базилік, майоран, розмарин і чабер. Готуйте рибку до повного приготування.
3. Буряк промийте, відваріть, остудіть. Почистіть овоч, наріжте великими шматочками і закиньте в блендер.
4. Додайте вершки, за смаком солі і подрібніть.
5. Подавайте смажений лосось на подушці з буряка.