Смажений окунь

Смажений окунь – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розморозити філе окуня. Бажано розморозити м’ясо в холодильнику, або під холодною водою. .під гарячою водою розморожувати м’ясо не можна. Від цього псуються смакові якості.

Кожен шматок філе посипати з двох сторін сіллю і перцем і, за бажанням приправами, які зазвичай використовуєте з рибою. Залишити трохи просочитися на 10 хвилин. Щоб філе окуня стало смачним після приготування. Обваляти в борошні кожен шматочок риби.

Нагріти сковороду на плиті. Налити олію, підігріти. Покласти шматочки на сковороду і Обсмажити 5 хвилин з кожного боку.

Перевернути філе риби і смажити ще кілька хвилин до рум’яної рум’яної скоринки.

Дуже смачна риба. Подавати з гарніром за бажанням. Приємного апетиту.