Рецепт із серії “Простіше простого”, і всі овації будуть ваші)).
Інгредієнти
Часник – 4 зубчики | |
Рис – 2 чашки | |
Цибуля червоний – 1/2 головки | |
Рослинна олія – 2 ст. л. | |
Приправа – за смаком (сухий курячий бульйон) | |
Соєвий соус – 3-4 ст. л. або за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Як приготувати Смажений рис по–японськи з часником
Рис по-японськи – це дуже легко і швидко.
Він абсолютно не вимагає жодних зусиль у приготуванні.
Покроковий рецепт
У сковорідку середнього розміру додати масло, часник, цибулю і щіпку солі. Смажити протягом декількох хвилин (близько 5), поки цибуля не стане м’яким. Додати рис і трохи порошкового курячого бульйону (за смаком).
Додати хорошу щіпку чорного перцю, трохи соєвого соусу (обсяг за вашим бажанням і смаку) і готувати, поки рис не дійде до готовності.
Подавати смажений рис по – японськи з часником гарячим. Приємного апетиту!