Смажений рис по–японськи з часником

Смажений рис по–японськи з часником – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт із серії “Простіше простого”, і всі овації будуть ваші)).

Інгредієнти

Часник – 4 зубчики
Рис – 2 чашки
Цибуля червоний – 1/2 головки
Рослинна олія – 2 ст. л.
Приправа – за смаком (сухий курячий бульйон)
Соєвий соус – 3-4 ст. л. або за смаком
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Смажений рис по–японськи з часником

Рис по-японськи – це дуже легко і швидко.
Він абсолютно не вимагає жодних зусиль у приготуванні.

Покроковий рецепт

У сковорідку середнього розміру додати масло, часник, цибулю і щіпку солі. Смажити протягом декількох хвилин (близько 5), поки цибуля не стане м’яким. Додати рис і трохи порошкового курячого бульйону (за смаком).

Додати хорошу щіпку чорного перцю, трохи соєвого соусу (обсяг за вашим бажанням і смаку) і готувати, поки рис не дійде до готовності.

Подавати смажений рис по – японськи з часником гарячим. Приємного апетиту!