Тунець – ідеальний варіант ситної вечері в пісний день.
Інгредієнти
Тунець – 200 г | |
Соєвий соус – 2 ст. л. | |
Рослинне масло – 1 ч. л. | |
Спеції – за бажанням | |
Мелений чорний перець – за вксусу | |
Часник – за бажанням | |
Рослинне масло – для смаження |
Тунець – дуже смачна риба. У ньому практично немає кісток. До того ж він відмінно підходить для порціонної подачі. З маринадом можна експериментувати з власним смаком, додаючи улюблені приправи і лимонний сік.
Покроковий рецепт
Соєвий соус перемішати з оливковою олією і залити їм тунця. Якщо готувати для дорослого, можна додати приправи, перцю, тертого часнику. Маринувати 20-30 хвилин зрідка перевертаючи.
Розігріти на великому вогні гриль або сковороду, змащену олією. Витягти стейк з маринаду і смажити вже на середньому вогні 3-4 хвилини.
Перевернути і смажити ще стільки ж до готовності.
Подавати з картопляним пюре і овочами. Приємного апетиту!