Смажений тунець на грилі

Смажений тунець на грилі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тунець – ідеальний варіант ситної вечері в пісний день.

Інгредієнти

Тунець – 200 г
Соєвий соус – 2 ст. л.
Рослинне масло – 1 ч. л.
Спеції – за бажанням
Мелений чорний перець – за вксусу
Часник – за бажанням
Рослинне масло – для смаження

Як приготувати Смажений тунець на грилі

Тунець – дуже смачна риба. У ньому практично немає кісток. До того ж він відмінно підходить для порціонної подачі. З маринадом можна експериментувати з власним смаком, додаючи улюблені приправи і лимонний сік.

Покроковий рецепт

Соєвий соус перемішати з оливковою олією і залити їм тунця. Якщо готувати для дорослого, можна додати приправи, перцю, тертого часнику. Маринувати 20-30 хвилин зрідка перевертаючи.

Розігріти на великому вогні гриль або сковороду, змащену олією. Витягти стейк з маринаду і смажити вже на середньому вогні 3-4 хвилини.

Перевернути і смажити ще стільки ж до готовності.

Подавати з картопляним пюре і овочами. Приємного апетиту!