Сніданок по-французьки: тости з яблуками

Сніданок по-французьки: тости з яблуками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тости по-французьки – проста і солодка закуска. Таке ласощі гармонійно впишеться в раціон гурманів-ласунів, розбавивши кулінарний побут новими пікантними послевкусиями.

Інгредієнти

Вершкове масло – 50 г
Булочка (хліб) – 1 шт.
Цукор – 15 г
Молоко (вершки) – 50 мл
Яблуко – 1-2 шт.
Кориця – за смаком
Мускатний горіх – за смаком

Як приготувати Сніданок по-французьки: тости з яблуками

Урізноманітніть рутинний сніданок або нудне чаювання ніжними тостами по-французьки! Це проста закуска відрізняється не тільки простотою приготування, але і вишуканим смаком, спокусливим ароматом. Яблука можна замінити улюбленими ягодами, фруктовими джемами і конфитюрами.

Покроковий рецепт

На топленому маслі обсмажте акуратні скибочки яблук, приправте солодкий фрукт цукром і корицею. Готуйте ароматний компонент страви протягом 4-6 хвилин, перекладіть в миску.

В окремій ємності злегка збийте яйця з молоком, при бажанні додайте корицю, мускатний горіх.


Вимочіть в отриманій суміші шматочки хліба, обсмажте на сковороді до утворення хрусткої скоринки.

На золотисто-коричневі тости викладіть хаотичними рядами солодкі скибочки пряних яблук. Для більшої солодощі прикрасьте французьку закуску цукровою пудрою, заправте медом.