Тости по-французьки – проста і солодка закуска. Таке ласощі гармонійно впишеться в раціон гурманів-ласунів, розбавивши кулінарний побут новими пікантними послевкусиями.
Інгредієнти
Вершкове масло – 50 г | |
Булочка (хліб) – 1 шт. | |
Цукор – 15 г | |
Молоко (вершки) – 50 мл | |
Яблуко – 1-2 шт. | |
Кориця – за смаком | |
Мускатний горіх – за смаком |
Урізноманітніть рутинний сніданок або нудне чаювання ніжними тостами по-французьки! Це проста закуска відрізняється не тільки простотою приготування, але і вишуканим смаком, спокусливим ароматом. Яблука можна замінити улюбленими ягодами, фруктовими джемами і конфитюрами.
Покроковий рецепт
На топленому маслі обсмажте акуратні скибочки яблук, приправте солодкий фрукт цукром і корицею. Готуйте ароматний компонент страви протягом 4-6 хвилин, перекладіть в миску.
В окремій ємності злегка збийте яйця з молоком, при бажанні додайте корицю, мускатний горіх.
Вимочіть в отриманій суміші шматочки хліба, обсмажте на сковороді до утворення хрусткої скоринки.
На золотисто-коричневі тости викладіть хаотичними рядами солодкі скибочки пряних яблук. Для більшої солодощі прикрасьте французьку закуску цукровою пудрою, заправте медом.