Солодкі кабачкові оладки з яблучним соусом

Солодкі кабачкові оладки з яблучним соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яблука розрізати на великі частини вирізавши коробочку з насінням.

Імбир нарізати на дрібні кубики. З половинки лимона зняти цедру і нашаткувати.

Скласти яблука, імбир, лимонну цедру в сотейник. Влити 50 мл води і всипати корицю. Тушкувати на середньому вогні під кришкою 5-7 хвилин до м’якості яблук.

Перекласти яблука в блендер і подрібнити в пасту. Перетерти через сито, позбавляючись від твердих частинок шкірки і цедри. Остудити соус.

Підготовлені кабачки натерти на дрібній тертці. Віджати, слив зайвий сік. Занадто сильно кабачки вичавлювати не потрібно.

Розбити до кабачків яйця. Всипати цукор, розпушувач, сіль. Пробити суміш блендером до однорідної маси.

Поступово ввести муку. Довести суміш до в’язкої консистенції.

Обсмажувати на сковороді з антипригарним покриттям на вогні середньої потужності. Виклавши на сковороду тісто, накрити її кришкою. Після того як оладки наполовину пропечуться, перевернути.

Дожаривая другу сторону, кришкою вже не накривати. Подавати оладки охолодженими разом з соусом.