Смачні і корисні оладки для тих, хто не любить солодкі)
Інгредієнти
гарбуз – 300-400 гр вже очищена | |
яйце – 3 шт | |
часник – 3-4 зубчики | |
борошно – 2 ст. л. | |
сіль – 1,5 ч. л. щоб гарбуз пустила сік | |
перець мелений – за смаком |
Прийшла осінь, а гарбуз цариця осені. Ось і я вирішила приготувати, що то з неї. Солодку і запечену у мене не їдять, тому я її подсолила, так з часником.
Покроковий рецепт
Гарбуз натерти на дрібній тертці або в блендері.Мені швидше і зручніше блендером.Посолити,добре перемішати і залишити мінімум на годину, щоб гарбуз пустила сік.
Віджимаємо нашу гарбуз сильніше. Як на мене, чим краще віджати, тим смачніше. Можна просто руками, можна з допомогою марлі.
Додаємо перець мелений. Потім беремо землянку і видавлюємо часник, перемішуємо гарбузову масу.
Беремо дві столові ложки борошна і все перемішуємо.
І наостанок два яйця. Ретельно розмішати, щоб не було грудочок.
У сковорідку налити рослинне масло. Столовою ложкою, тоненько викладаємо отримане тісто.
Коли підрум’яниться, перевернути і підсмажити з другої сторони.
Ми любимо їх їсти з ряжанкою, ням, ням!