Прийшла осінь, а гарбуз цариця осені. Ось і я вирішила приготувати, що то з неї. Солодку і запечену у мене не їдять, тому я її подсолила, так з часником.
Покроковий рецепт
Гарбуз натерти на дрібній тертці або в блендері.Мені швидше і зручніше блендером.Посолити,добре перемішати і залишити мінімум на годину, щоб гарбуз пустила сік.
Віджимаємо нашу гарбуз сильніше. Як на мене, чим краще віджати, тим смачніше. Можна просто руками, можна з допомогою марлі.
Додаємо перець мелений. Потім беремо землянку і видавлюємо часник, перемішуємо гарбузову масу.
Беремо дві столові ложки борошна і все перемішуємо.
І наостанок два яйця. Ретельно розмішати, щоб не було грудочок.
У сковорідку налити рослинне масло. Столовою ложкою, тоненько викладаємо отримане тісто.
Коли підрум’яниться, перевернути і підсмажити з другої сторони.
Ми любимо їх їсти з ряжанкою, ням, ням!