Мінімум інгредієнтів, максимум користі. Дієтичний, але дуже смачний рецепт.
Інгредієнти
Гарбуз – 100 г Можна використовувати заморожену раніше, перед приготуванням її розморозити. Можна використовувати готове дитяче пюре з тыквѕ. | |
Куряче яйце – 1 шт | |
Геркулес (вівсяні пластівці) – 40 г Замість геркулеса можна взяти вівсяну муку. У такому разі, можливо, знадобиться менше. |
Якщо хочеться чогось незвичайного, але смачного і корисного, цей рецепт стане ідеальним варіантом. Приготування таких оладок не складе великої праці і не займе багато часу.
Покроковий рецепт
Для початку підготуємо інгредієнти.
Основний інгредієнт – гарбуз. Першим ділом її потрібно розморозити (якщо у вас вона в замороженому вигляді). При відсутності часу це можна зробити на водяній бані. Потім, коли гарбуз стала м’якше, потрібно зробити пюре. У цьому допоможе або толкушка, або блендер, або терка.
Потім, коли гарбуз стала м’якше, потрібно зробити пюре. У цьому допоможе або толкушка, або блендер, або терка.
Наступним кроком відправляємо всі інгредієнти в чашу блендера і з допомогою цього кухонного агрегату перетворюємо все в однорідну масу. Якщо гарбуз недостатньо солодка, можна додати будь-підсолоджувач (цукор, мед, цукрозамінник, який-небудь сироп). При бажанні зробити солоні оладки, використовуйте несолодке гарбуз і додайте в тісто сіль і спеції за смаком.
Рекомендую обсмажувати оладки з двох сторін на антипригарній сковороді без масла. Для того, щоб нічого не пригоріло, потрібно гарненько розжарити сковороду.
Гарбузові оладки готові. Приємного апетиту!