Соус маринара до піци – цікавий акцент для смачної випічки.
Інгредієнти
Томати консервовані у власному соку – 100 г | |
Петрушка – невеликий пучок | |
Сіль – за смаком | |
Часник – невеликий пучок або 5 зубчиків | |
Крохмаль – 2 ч. л. | |
Томатна паста – 2 ст. л. |
Густий томатний соус для піци домашнього приготування допоможе приготувати смачну піцу в традиційному італійському смаку. Готуватися соус дуже швидко, просто, з мінімуму доступних компонентів. Томати у складі соусу можна замінити на свіжі, а спеції – додавати за своїм смаком.
Покроковий рецепт
Подрібнити зелень і часник. Можна використовувати як молодий часник, як і зрілі часточки. Обсмажити компонент на рослинному маслі.
Додати січені консервовані томати у власному соку.
Ввести в соус томатну пасту, змішане з крохмалем. Протушкувати соус до загустіння і отримання бажаної текстури.
Засудити соус. Тепер його можна використовувати для піци, змащуючи основу виробу.
Соус виходить збалансованим, кисло-солодким і дуже простим у приготуванні. Змащувати піцу потрібно охолодженим соусом, щоб не посадити дріжджове тісто. Експериментуйте зі спеціями і прянощами у складі соусу і знайдіть свій ідеальний варіант для піци! Приємного апетиту!