Спагетті з бужениною, печерицями та цибулею – дуже смачний і ситний варіант обіду. Ніхто не залишиться голодним!
Інгредієнти
Спагетті – 250 г | |
Печериці – 6-7 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Шинка – 200 р. | |
Томатний соус для макаронів – 200 мл |
Спагетті – одне з найулюбленіших страв італійської кухні багатьох сімей. Особливо його обожнюють діти. Ми також хоча б раз в тиждень готуємо пасту – не обов’язково спагетті, просто будь-яку, але завжди намагаємося зробити її з різними соусами і начинками. Цей варіант пасти – з недорогими і доступними всім компонентами.
Покроковий рецепт
1. Воду закип’ятити, посолити і кинути спагетті. Варити по інструкції на упаковці. Відкинути на друшляк.
2. Цибулю нарізати півкільцями. Обсмажити на рослинному маслі.
3. Гриби добре промити, обсушити і нарізати на тонкі скибочки. Додати в підготовлюваний цибулю.
4. Шинку нарізати на тонкі смужки або кубики. У мене була домашня, але можна взяти покупну. Додати до цибулевого-грибної маси.
5. Залити томатним соусом. Соус у мене домашній, зроблений влітку в сезон дешевих помідорів. Але ви можете вибрати будь-який на ваш смак. Але я настійно рекомендую – робіть соуси самі, вони набагато смачніше і корисніше покупних. Добре прогріти.
6. Спагетті висипати в соус. Добре перемішати, щоб соус рівномірно розподілився. Дати 2 хвилину настоятися на включеній плиті і подавати негайно.