Швидко, просто, дешево, смачно….

Інгредієнти
| Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
| Часник – 2 зубчики | |
| Вершкове масло – 2 ст. л. | |
| Бекон – 100 г | |
| Зелень – маленький пучок | |
| Спагетті – 200 г | |
| Сир пармезан – 100 г | |
| Жовток курячий – 2 шт. |
Як приготувати Спагетті з сиром і шинкою
Порції: 4 – 6 (в залежності від апетиту)
Швидко, просто, дешево, смачно….
Покроковий рецепт

Цибулю і часник почистити. Цибулю порізати дрібними кубиками. Часник видавити через чеснокодавку.

Обсмажити на рослинній олії до прозорості.

Додати бекон, порізану на невеликі шматочки і дрібно січену зелень. Обсмажувати 2-4 хвилини.

У підсоленій воді відварити спагеті (по інструкції). Воду злити.

Дрібно тертий пармезан змішати з жовтками.

У гарячі макарони додати жовтки з сиром і цибулю з беконом. Посолити, добре перемішати. Подавати до столу. Приємного апетиту!
