Строкатий салат з капусти, солодкого перцю та огірків

Строкатий салат з капусти, солодкого перцю та огірків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Такий легкий і низькокалорійний салат виглядає дуже ошатно, а готується він дуже просто.

Інгредієнти

Основні інгредієнти:
капуста пекінська – 1 невеликий вилок
червона капуста – 1/2 качана
болгарський перець червоний – 1 шт.
свіжі міцні огірки – 3 шт. середнього розміру
цибуля зелена пір’ям – 1 маленький пучок
морква – 1 шт.
кінза – пучок
Для заправки салату:
арахісове масло – 3 чайні ложки
рисовий оцет – 2 столові ложки
лайм – 2 столові ложки
рослинне масло – 3 столові ложки
соєвий соус – 1 столова ложка
мед – 2 столові ложки
часник – 2 зубчики крупно порізану
імбир – 1 шматочок, за смаком очищений і грубо нарізаний
сіль – за смаком
кінза – кілька листочків

Як приготувати Строкатий салат з капусти, солодкого перцю та огірків

Такий легкий і низькокалорійний салат виглядає дуже ошатно, а готується він дуже просто.

Покроковий рецепт

Промити дуже ретельно все плоди, потім нашаткувати червону і пекінську капусту, нарізати болгарський перець, перекласти всі вищеназвані компоненти в салатник.

Туди ж відправити подрібнений зелений лук, кинзу і моркву, натерту на крупній тертці.

Огірки, нарізані невеликі полукружками, закинути в миску.

Всі інгредієнти для заправки закиньте в чашу блендера, подрібніть до однорідного стану. Якщо у вас не вистачає якогось інгредієнта, не зацикливаетесь, просто видаліть його або замініть на інший продукт, свій улюблений.

Приготовленим соусом заправте овочевий салат. Тепер строкатий красивий салат з овочами можна подавати до столу. Приємного апетиту!