Такий легкий і низькокалорійний салат виглядає дуже ошатно, а готується він дуже просто.
Інгредієнти
Основні інгредієнти: | |
капуста пекінська – 1 невеликий вилок | |
червона капуста – 1/2 качана | |
болгарський перець червоний – 1 шт. | |
свіжі міцні огірки – 3 шт. середнього розміру | |
цибуля зелена пір’ям – 1 маленький пучок | |
морква – 1 шт. | |
кінза – пучок | |
Для заправки салату: | |
арахісове масло – 3 чайні ложки | |
рисовий оцет – 2 столові ложки | |
лайм – 2 столові ложки | |
рослинне масло – 3 столові ложки | |
соєвий соус – 1 столова ложка | |
мед – 2 столові ложки | |
часник – 2 зубчики крупно порізану | |
імбир – 1 шматочок, за смаком очищений і грубо нарізаний | |
сіль – за смаком | |
кінза – кілька листочків |
Такий легкий і низькокалорійний салат виглядає дуже ошатно, а готується він дуже просто.
Покроковий рецепт
Промити дуже ретельно все плоди, потім нашаткувати червону і пекінську капусту, нарізати болгарський перець, перекласти всі вищеназвані компоненти в салатник.
Туди ж відправити подрібнений зелений лук, кинзу і моркву, натерту на крупній тертці.
Огірки, нарізані невеликі полукружками, закинути в миску.
Всі інгредієнти для заправки закиньте в чашу блендера, подрібніть до однорідного стану. Якщо у вас не вистачає якогось інгредієнта, не зацикливаетесь, просто видаліть його або замініть на інший продукт, свій улюблений.
Приготовленим соусом заправте овочевий салат. Тепер строкатий красивий салат з овочами можна подавати до столу. Приємного апетиту!