Варимо курячий бульйон. Після того, як курка буде готова, витягуємо її з каструлі, сам бульйон приправляємо зовсім трохи сіллю. Пам’ятайте, що ми в рецепті використовуємо готовий продукт – капустяну солянку – яка вже і так приправлена спеціями. Капустяну солянку з овочами викладаємо в курячий бульйон. Продовжуємо варити суп далі.
Відразу очищаємо і нарізаємо кубиками або брусочками картоплю. Картопляну нарізку викладаємо в суп.
Куряче м’ясо знімаємо з кістки, нарізаємо шматочками. Відправляємо м’ясну нарізку в суп.
Варимо до готовності картоплі.
В кінці суп з готової солянки вже досолює за необхідності. Ми урізноманітнили суп ще сушеної зеленню.
Простий у приготуванні суп готовий до подачі! Приємного всім апетиту!