Суп-пюре з гарбуза в мультиварці

Суп-пюре з гарбуза в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. В першу чергу необхідно підготувати невелику зрілу гарбуз з темно-помаранчевої м’якоттю. Перед варінням її потрібно помити і розрізати на невеликі частини, таким чином, ви спростите витяг неїстівних нутрощів.

2. Далі очистіть гарбуз від шкірки і розділити на маленькі квадратні шматочки. Цей процес необхідно здійснювати овочевим ножем, оскільки керамічне або довге й тонке лезо вважається дуже крихким для цієї справи і запросто може поламатися.

3. Покладіть нарізані кубики гарбуза в чашу мультиварки, додайте в неї дві чайних ложки цукру, маленьку щіпку солі, гілки свіжого розмарину. Залийте холодною водою і поставте на режим гасіння до моменту приготування продукту, приблизно на 30 хвилин.

4. По закінченні часу, помістіть зварений гарбуз в блендер і подрібніть до консистенції пюре, після чого з’єднайте з гарбузовим бульйоном і додасте на свій розсуд цукор, сіль, масло і вершки. Ви можете самі регулювати густоту супу.

5. Подавайте гарбузовий суп-пюре в тарілочці з грінками, притрусивши січеною зеленню. Приємного апетиту!