Суп-пюре з кабачка і гарбуза

Суп-пюре з кабачка і гарбуза – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Овочевий суп ідеально підходить не тільки для дорослих, але і для дитячого меню, а так само людям, які стежать за своїм здоров’ям і фігурою. Він низькокалорійний, багатий вітамінами і мікроелементами.

Інгредієнти

Кабачок – 700 гр.
Гарбуз – 500 гр.
Картопля – 1 шт.
Сметана – 2 ст. л.
Сіль – щіпка
Петрушка пучок
Вода – на-віч

Як приготувати Суп-пюре з кабачка і гарбуза

Сьогодні ми приготуємо шикарний суп-пюре з кабачка з додаванням гарбуза, він часто з’являється на нашому столі з приходом осені. Це блюдо має дуже приємну консистенцію, повітряну структуру та чудовий вершковий смак. Яскравим акцентом нашого ласощі буде красуня гарбуз, яка внесе фарб і кольору в наш супчик. Окрасою стане петрушка, а ситість принесе сметана. У нього можна додати трави і спеції на свій смак.

Покроковий рецепт

Підготуємо основні інгредієнти.

Промиваємо плоди під проточною водою, видаляємо насіння і волокна. Ріжемо кабачки, гарбуз і картоплю кубиками величиною близько 2‐х сантиметрів. Краще використовувати молоді кабачки, смак буде більш ніжним.

Беремо відповідну за розміром каструлю, перекладаємо в неї все, що нарізали і заливаємо водою. Потрібно що б вона ледь прикривала їх. Ставимо на середній вогонь і чекаємо, коли закипить. Зменшуємо газ і варимо 15 хвилин до м’якості.

Після того, як всі зварилося, зливаємо зайву бульйон (залишаємо його зовсім небагато), додаємо зелень, сіль.

Перед застосуванням блендера овочів необхідно дати трохи охолонути. Після цього заглибним блендером перемелюємо все до однорідної маси і кладемо сметану. Гарненько перемішуємо.

Подаємо суп у гарячому вигляді порційних тарілках. Можна піднести з сухариками, грінками або шматочками обсмаженого бекону. Приємного апетиту!