Основним інгредієнтом є чечевиця і томати. Спеції можна міняти, хто які любить. У мене орегано і карі.
Інгредієнти
сочевиця червона – 150 гр. | |
помідор – 2 шт. | |
картопля – 3 шт. дрібні | |
морква – 1 шт. | |
цибуля – 1 шт. дрібний | |
кріп – маленький пучок | |
сіль – щіпка | |
спеції – орегано і карі | |
масло рослинне – 1 ст. л |
Сочевиця, сама по собі, дуже корисна. Дуже багато різновидів супів з нею. Сьогодні, ми зваримо суп-пюре з томатами. Для цього супу обов’язково знадобиться блендер.
Покроковий рецепт
Наші інгредієнти.
Готуємо наші продукти. Цибулю і кріп, нарізаємо дрібно. А моркву тремо на дрібній тертці.
Помідори миємо. І, щоб не різати, я подрібнюю в блендері, так швидше.
Овочі підготували. Переходимо до сочевиці, добре промиваємо. Картоплю ріжемо дрібними кубиками, так вона звариться швидше. Сочевицю варимо 1:2. Картоплю варимо разом з сочевицею. За часом варимо 20 хвилин.
На сковороду виливаємо рослинну олію, розігріваємо. І одночасно кладемо нарізані цибулю, кріп і натерту моркву. Тушкуємо 10 хвилин на середньому вогні під кришкою.
Потім додаємо подрібнені томати. Солимо, додаємо спеції за смаком, і тушкуємо ще хвилин 10.
Сочевиця з картоплею зварилися. Овочі протушились. Все це змішуємо в одній каструлі. Повинно вийде трохи рідка субстанція. Чекаємо, поки, трохи охолоне, щоб не було окропом. І заглибним блендером перетворюємо це все в суп-пюре.
Ось такий смачний і красивий супчик у нас вийшов. Всім приємного апетиту!