Чудовий суп з фрикадельками, легкий і пряний.
Інгредієнти
Вода – 3 л | |
Картопля – 4-5 шт. | |
Фарш – 300-400 г | |
Рис – 1/2 склянки | |
Морква – 1/2 шт. (дрібно натертої) | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за бажанням | |
Кріп – за бажанням | |
Приправа – за бажанням |
Повноцінний обід завжди повинен починатися з гарячого супу, це знає кожна господиня. Цей смачний суп підійде як для дорослого, так і для дитячого столу.
Покроковий рецепт
Поставити воду з каструлею на вогонь. Поки вода не закипіла скачати маленькі фрикадельки розміром з волоський горіх. Викласти на тарілку.
Як вода закипить, закинути їх у воду і нехай варяться 15 хвилин. Після того як вода закипить, зняти пінку. Або якщо ви хочете, щоб бульйон супу був прозорим, без каламуті) то ретельно промийте яєчну шкаралупу, опустіть її на кілька хвилин у киплячий суп, а потім вийміть шумівкою.
Суп вийде прозорим, якщо перебраний промитий рис на 3-5 хвилин покласти в киплячу воду. Так я і зроблю.
Почистити і порізати картоплю на шматки середнього розміру. Закинути в каструлю і варити 10 хвилин. Потім закинути рис. Варити до готовності (приблизно 15 хвилин). Кинути дрібно натерту моркву. Посолити, поперчити. Не забувайте! Що суп повинен завжди варитися на повільному вогні! Готовий суп вимкнути і накрити кришкою, щоб він настоявся.
Суп розлити по тарілках і посипати свежерубленным кропом. Приємного апетиту!