Суп з галушками

Суп з галушками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Одним з найсмачніших перших блюд є суп з галушками. Галушки — це борошняний виріб східноєвропейської і частково північно-кавказької кухонь, яке включає в себе яйця і борошно.

Інгредієнти

Яловичина філе – 0,3 кілограма
Куряче філе – 0,3 кілограма
Борошно пшеничне – 5 столових ложок
Яйця – 1 шт.
Молоко середньої жирності – 50 мілілітрів
Картопля – 0,5 кілограма
Цибулина – 200 грам
Перець в горошках – 6 горошин
Морква – 200 грам
Олія соняшникова – 1 столова ложка
Лист лавровий – 2 листочка
Селера – 1-2 стебла
Сіль – за смаком
Сушені трави – за смаком

Як приготувати Суп з галушками

Одним з найсмачніших перших блюд є суп з галушками. Галушки — це борошняний виріб східноєвропейської і частково північно-кавказької кухонь, яке включає в себе яйця і борошно. Саме про такий сверхсытном супчику ми і поговоримо, а саме ми ділимося з Вами рецептом супу з галушками.

Покроковий рецепт

Отже, поїхали…
Дістаємо філе яловичини, курки і дрібно нарізаємо її шматочками. Беремо каструлю. В неї воду 4 літри і м’ясо. Ставимо на вогник і варимо близько години, не забуваючи прибирати піну зверху. Поки вариться яловичина, наріжемо дрібненько ріпчасту цибулю, моркву натремо на середній тертці. Картопля почистимо і наріжемо кубиками.

Теж зробимо і з перцем, попередньо очистивши його від насіння. Дістаємо сковорідку. У неї вливаємо трохи рослинного масла. Ставимо на плиту, розігріваємо і підсмажуємо ріпчаста цибуля й моркву.

Приготуємо тісто для галушок!
Беремо невелику, але глибоку миску. В неї яйце і молоко. Перемішуємо. Додаємо потрібне за рецептом кількість пшеничного борошна. Можна додати ребленной зелені. Солимо трохи і перемішуємо. Тісто для галушок готово!

Далі в каструлю з м’ясом додаємо кубики картоплі. Трохи посоливши, додаємо порізану селера. Варимо близько п’яти хвилин додаємо цибулю і моркву. Доводимо до кипіння.

Їдальні ложечкою сформуємо галушки, які потрібно опустити в киплячий суп. Після чого додаємо лаврушки і горошини перцю. Тепер додаємо улюблені сухі трави, 5 хвилин варимо і отримуємо чудовий супчик з галушками! Ми бажаємо Вам приємного апетиту!