Наливаємо в каструлю 2 літра води. Кладемо м’ясо і ставимо на вогонь.
Після того, як вода закипіла додаємо лавровий лист і сіль. І залишаємо варитися бульйон на 30 хвилин.
Готуємо овочі. Картоплю, цибулю, моркву очищаємо. Кабачок очищаємо від шкірки і великих насіння. Якщо кабачок молодий насіння чистити не обов’язково
Нарізаємо картоплю і кабачок дрібними кубиками
Натираємо моркву на дрібній тертці. Цибулю нарізаємо як можна дрібніше.
Відправляємо в киплячий бульйон кабачок і картоплю. І залишаємо варитися на 10 хвилин на середньому вогні.
Додаємо в наш суп морква і цибуля. І залишаємо на вогні ще на 10 хвилин.
Кріп дрібно рубаємо. Зелень може бути будь-яка, на ваш вибір.
Знімаємо каструлю з вогню і додаємо дрібно нарізану зелень.
Подаємо суп до столу зі свіжою зеленню. Також можна додати для смаку сметану. Приємного апетиту!