Суп з квашеної капусти і рису

Суп з квашеної капусти та рису – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп з кислою капустою і рисом

Інгредієнти

Картопля – 2 шт.
Цибуля – 1 шт.
Рис – 200 р.
Квашена капуста – 250 р.

Як приготувати Суп з квашеної капусти і рису

Передала нам як-то давно свекруха квашену капусту. Довго вона стояла у нас в холодильнику без діла. Що-то ні як не з’являлося бажання її з’їсти. І ось вирішила я, раз так не йде, треба її кудись застосувати. А чому б не зварити з неї суп. В дитинстві я просто ненавиділа щі і взагалі будь-які супи і борщі з капустою, будь-то свіжа або квашена. Але з віком смаки змінюються, так що треба спробувати.

Покроковий рецепт


1. Картоплю і цибулю промити, очистити від шкірки і нарізати кубиками. Моркву окремо не натираємо, тому, що вона вже є в квашеної капусти.

2. У каструлю скласти картоплю, залити водою і довести до кипіння. Зняти піну.


3. Підготувати потрібну кількість рису і квашеної капусти.

4. Кинути всі інші овочі і рис, посолити, поперчити за смаком. Варити до готовності всіх компонентів десь 40 хвилин.

5. Виходить дуже ситний суп з легкою кислинкою. До такого першого страви не потрібно друге. Він сам по собі дуже поживний.