Суп з лосося з сочевицею

Суп з лосося з сочевицею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Частини лосося (голова, хвіст і трохи філе) залити водою і зварити насичений бульйон. Це займе десь 40 хвилин.

2. Бульйон процідити. М’ясо лосося відокремити від кісток і поки відкласти в мисці.

3. Овочі помити, очистити. Картоплю і цибулю нарізати кубиками. Картоплю скласти в бульйон від риби і поставити на вогонь. Почекати поки закипить, зняти піну.


4. Моркву натерти на крупній тертці. Додати разом з цибулею до картоплі. Всипати сочевицю. Посолити, поперчити, додати лавровий лист.

5. Коли овочі і сочевиця будуть готові, додати шматки лосося і поварити ще 5 хвилин, щоб смаки змішалися.