Свинина з молодою зеленню в духовці

Свинина з молодою зеленню в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Нарізати свинячу вирізку на невеликі порційні стейки. Натерти м’ясо сіллю і сумішшю перців.

Приготувати начинку для фарширування м’яса. Подрібнити молодий лук, часник і кропиву. Щоб кропива була м’якою, без голочок, потрібно обшпарити зелень окропом. Перемішати зелень, додати сіль і паприку, трохи рослинної олії.

Змастити кожен шматок начинкою із зелені і викласти один на одного.

Сформувати м’ясний шар.

Викласти м’ясо у форму для запікання. Можна залишити вирізку незакрепленной, а щоб закріпити форму, можна викласти навколо м’ясо овочі. Також, можна закріпити свинину зубочистками, шпажками з дерева або кулінарною ниткою. Відправити страву в розігріту духовку. Готувати до м’якості м’яса.

Викласти страву на тарілку і подавати до столу!

Смачна, ароматна й пікантна свинина до вечері готова! М’ясо відмінно поєднується з томатним соусом, тартаром, сметаною і часниковою заправкою.