Нарізати свинячу вирізку на невеликі порційні стейки. Натерти м’ясо сіллю і сумішшю перців.
Приготувати начинку для фарширування м’яса. Подрібнити молодий лук, часник і кропиву. Щоб кропива була м’якою, без голочок, потрібно обшпарити зелень окропом. Перемішати зелень, додати сіль і паприку, трохи рослинної олії.
Змастити кожен шматок начинкою із зелені і викласти один на одного.
Сформувати м’ясний шар.
Викласти м’ясо у форму для запікання. Можна залишити вирізку незакрепленной, а щоб закріпити форму, можна викласти навколо м’ясо овочі. Також, можна закріпити свинину зубочистками, шпажками з дерева або кулінарною ниткою. Відправити страву в розігріту духовку. Готувати до м’якості м’яса.
Викласти страву на тарілку і подавати до столу!
Смачна, ароматна й пікантна свинина до вечері готова! М’ясо відмінно поєднується з томатним соусом, тартаром, сметаною і часниковою заправкою.