Свиняча відбивна, смажена на сковороді

Свиняча відбивна, смажена на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Почнемо! Вирізаємо з великого шматка свининою шиї 50 грам м’яса. Шматочок м’яса повинен бути товщиною приблизно 0,8 – 1 сантиметр і діаметром приблизно 7-8 сантиметрів. Солимо і перчимо за рецептом. Беремо відбивною молоточок. Під нахилом відбиваємо м’ясо з двох сторін. Під нахилом це робиться тому, щоб не пошкодити сильно волокна м’яса. М’ясо набуває більш тонку і розтягнуту форму.

Дістаємо плоску тарілку. На неї висипаємо борошно і маку вийшло м’ясо, так само з двох сторін. Домагаємося того, щоб вся поверхня м’яса була вкрита борошном.

Дістаємо іншу миску і розбиваємо туди яйце. Збиваємо його за допомогою вилочки до однорідної маси. Мочаємо вже туди нашу відбивну. Так само з двох сторін.

Дістаємо невелику сковородочку (але щоб наша відбивна вмістилася на неї;)). Ставимо на вогонь і наливаємо рослинне масло, таким чином, щоб закрити дно. Доводимо масло до кипіння. Викладаємо на сковорідку нашу відбивну. Смажимо в киплячому маслі на кожній стороні не більше 1 хвилини, до утворення скоринки.

Наша свиняча відбивна готова. Дуже смачно таку відбивну вживати з картоплею та малосольними огірочками, ну і що-небудь з соусів. Просто пальчики оближеш! Їсти подано! Приємного апетиту!