Свиняче раксо

Свиняче раксо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Покроковий рецепт

М’ясо промити, обсушити, нарізати тонкими довгими брусочками. У сковороді розігріти олію, обсмажити м’ясо до рум’яної скоринки до готовності м’яса. (Час смаження залежить від товщини шматочків).

В окремому посуді з’єднати томатну пасту з кмином, коріандром і паприкою. Додати вершки, добре перемішати.

Залити цим соусом м’ясо. Тушкувати протягом 3-4 хвилин, потім довести до кипіння.

Влити в сковороду вино. Прогріти раксо на середньому вогні близько 4-5 хвилин.

Подавати страву до столу гарячим. Приємного апетиту!