Свинина і локшина, з додаванням водоростей – один з прекрасних варіантів для азіатського страви. Таке поєднання чудово доповнить солоний і пряний соус.
Інгредієнти
свинина (або свинячий фарш) – 300 кг | |
морква – 1 невелика | |
водорості Хіяші – 100 г | |
кунжут білий – 1/2 ч. ложки | |
спеції – за смаком | |
кунжутне масло – 2 ст. ложки | |
соєвий соус – 5 ст. ложок | |
локшина (пшенична чи гречана – 200 г |
Вам знадобиться:300 кг м’якоті свинини;одна морква;водорості Хіяші;кунжут білий;спеції; кунжутне масло, локшина (пшенична чи гречана).
Покроковий рецепт
1. М’якоть свинини перекрутіть на м’ясорубці. Смажте свинячий фарш на сковороді на олії з кунжуту.
2. Морква почистіть і наріжте, використовуючи спеціальну терку.
3. Додайте моркву до м’яса і смажте до золотистого кольору.
4. Макарони відваріть до готовності. Відкиньте на друшляк, дайте стекти воді.
5. В кінці приготування додайте макарони, водорості, рубаний зелений лук, спеції. Присипте кунжутним насінням і додайте соєвий соус, добре все розмішайте.