1. Холодне масло потрібно порізати на кубики. Просіяти пшеничне борошно, додати в неї масло, дрібно порубати до крихти.
2. Натерти цедру одного апельсина.
3. В крихту, додати цукрову пудру і кукурудзяну муку. Всипати у суміш цедру. Знову порубати.
4. Сформувати з отриманого тіста кулю. Руками буде робити важко, для полегшення процесу можна додати 1 столову ложку крижаної води.
5. Присипати борошном робочу поверхню, розкотити на ній тісто товщиною 1 див.
6. Вирізати з тіста за допомогою формочки печиво, перекласти на пергамент.
7. Випікати в заздалегідь розігрітій до 160 С духовці протягом 20 хвилин. Печиво повинне придбати рівномірний золотистий колір.
8. Остудити, перекласти в банку/контейнер для зберігання. Подавати з гарячими напоями.