Святковий салат з морепродуктів «З любовю»

Святковий салат з морепродуктів «З любовю» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачний салат з морепродуктів відмінно підійде до свята «День святого Валентина» і не тільки…

Інгредієнти

Крабове м’ясо – 200 г (або палички)
Петрушка – 1 пучок
Яйця курячі – 4 шт.
Кальмари – 200 г
Майонез – за смаком
Креветки – 20-30 шт (в залежності від розміру)
Ікра червона – 1 банка

Як приготувати Святковий салат з морепродуктів «З любов’ю»

Крабове м’ясо ніжне, але можна замінити на крабові палички. Креветки використовувала королівські. Салат листковий і краще йому дати просочитися пару годин (можна на ніч :-)). З’їдається миттєво )))).

Покроковий рецепт

Інгредієнти.

Всі інгредієнти підготувати. Яйця відварити, почистити, відокремити жовтки від білків, натерти на дрібній тертці. Петрушку дрібно нарізати.

Кальмари відварити (7 хвилин після закипання, не більше, інакше стануть гумовими), почистити, нарізати дрібними кубиками. Крабове м’ясо дрібно порізати.

Креветки відварити в підсоленій воді (2-3 хвилини після закипання). Воду злити, креветки остудити, почистити.

Викласти салат шарами у вигляді серця:
1-й шар – крабове м’ясо. Сіточка майонезу.

2-й шар – петрушка.

3-й шар – білок. Майонез.

4-й шар – кальмари. Майонез.

5-й шар – жовток.

Салат по краях прикрасити креветками, викласти ікру. Дати настоятися 1-2 години. Подавати до столу.
Приємного апетиту!