Такос з рибною начинкою, помідорами і сиром – закуска до полуденка

Інгредієнти
| тунець сирої – 1 стейк, приблизно, 200 грам | |
| кукурудзяні (гречані) коржі – 4 шт. | |
| цибулина червона цибулина 1/2 | |
| соєвий соус – 50 мл | |
| помідори – 2-4 шт. | |
| оливкова олія – 1 ст. ложка | |
| зелень – невеликий пучок (будь-яка) | |
| сир фета – 50 гр |
Мексиканське блюдо на азіатський лад готується просто і швидко. Для його відтворення знадобиться трохи часу і зусиль. Прочитайте рецепт і швидше приступайте.
Покроковий рецепт
1. Тунець наріжте на порції і замочити у соєвому соусі.
2. Салатний червоний цибулю очистіть, наріжте кубиками. Поріжте Зелень або порвіть руками.
3. На маслі обсмажте цибулю з тунцем.
4. Помідори наріжте кубиками.
5. Коржі просушіть в СВЧ або на сухій сковороді.
6. Викладіть начинку з тунця, помідорів і зелені. Присипте цибулею і раскрошенным сиром.
7. Збризніть лаймовим соком (в крайньому випадку, лимонним соком) і ситну закуску можна подавати до столу.
