Теплий салат з баклажанів з грибами і овочами

Теплий салат з баклажанів з грибами і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Лук та іншу зелень дрібно рубають. Очищену моркву нарізають кружальцями, помідори і гриби – скибочками, а баклажани – часточками. Часник очищають і подрібнюють зручним способом.

2. Підготовлені овочі та гриби, підсмажують на олії до напівготовності.

3. Потім додають стручкову квасолю (для зручності квасоля краще порізати на частини).

4. Овочі заправляють прянощами, солять за смаком. Смажать ще кілька хвилин (до готовності).

5. Вимикають вогонь і додають будь-яку свіжу зелень.

6. Подавати овочевий салат з грибами і квасолею потрібно відразу, поки тепле. У теплому вигляді салат дуже смачний.