Томатний хліб

Томатний хліб – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У томатного хліба не тільки незвичайний колір, але і смак. Він пряний, насичений і ідеально підійде і до супу, і до м’яса.

Інгредієнти

Борошно – 2 ст.
Цукор – 2 ч. л.
Яйця – 2
Томатний сік – 1 ст
Сир твердого сорту – натертий
Соняшникове насіння – трохи
Кунжут – трохи
Спеції – за смаком
Сода – дрібку
Сіль – за смаком

Як приготувати Томатний хліб

Склад:
– Борошно 2 ст.;
– Цукор 2 ч. л.;
– 2 яйця;
– Олія соняшникова 6 ст. л.;
– Томатний сік 1 ст.;
– Натертий сир твердого сорту;
– Соняшникове насіння;
– Кунжут;
– Спеції;
– Сода;
– Сіль.

Покроковий рецепт

Приготування

Першим кроком буде обсмажування насіння на сковороді. Накаляем її і трохи навіть не підсмажуємо, а підсушуємо насіння і кунжут.

У мисці з’єднуємо дві столові ложки цукру, чайну ложку солі, два яйця і перемішуємо. Додаємо шість столових ложок олії.

Вливаємо склянку помідорного соку. Між іншим томатний сік відмінно втамовує спрагу і голод, а ще він дієтичний. Ще раз перемішуємо і додаємо борошно. Нам потрібно 2,5 склянки.

А ще нам потрібна чайна ложка соди, яку гасити оцтом не потрібно.

Сюди ж відправляємо половину натертого сиру. Насіння з кунжутом і спеції за вашим смаком. Ми посипаючи мускатним горіхом. І вимішуємо тісто.

Перекладаємо томатний хліб у форму. У нас силіконова форма, що не потребує змащування. Зверху посипаємо кунжутом і залишилися сиром.

Відправляємо наш диво пиріг в духовку розігріту до 180°C на 40 хвилин.

У нашого томатного хліба не тільки незвичайний колір, але і смак. Він вийшов пряним, насиченим і не схожим ні на що. Він ідеально підійде і до супу, і до м’яса. Бажаємо вам приємного апетиту.