Томатний суп з куркою і щавлем

Томатний суп з куркою і щавлем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Закип’ятити бульйон, приготований на травах і курці.

Додати в киплячий бульйон січену кубиками картоплю і моркву.

М’ясо, на якому варився бульйон, нарізати дрібними кубиками, знявши з кістки. У даному рецепті – це курячі стегна на кісточці без шкіри. Всипати компонент в суп.

Подрібнити цибулю і додати до картоплі і м’яса разом з лавровим листом і томатним соком. Готувати суп до розм’якшення овочів.

За 5 хвилин до приготування всипати в суп порізаний щавель, зелений лук разом з давленной часточкою часнику.

Додати рубаний кріп і зняти суп з вогню. Дати страві настоятися протягом десяти хвилин, після чого – довести до смаку.

Томатний суп розлити по тарілках. Подавати гаряче перше блюдо разом з часниковими грінками, пампушками або тостами з італійської заправкою. Приємного апетиту!