Закип’ятити бульйон, приготований на травах і курці.
Додати в киплячий бульйон січену кубиками картоплю і моркву.
М’ясо, на якому варився бульйон, нарізати дрібними кубиками, знявши з кістки. У даному рецепті – це курячі стегна на кісточці без шкіри. Всипати компонент в суп.
Подрібнити цибулю і додати до картоплі і м’яса разом з лавровим листом і томатним соком. Готувати суп до розм’якшення овочів.
За 5 хвилин до приготування всипати в суп порізаний щавель, зелений лук разом з давленной часточкою часнику.
Додати рубаний кріп і зняти суп з вогню. Дати страві настоятися протягом десяти хвилин, після чого – довести до смаку.
Томатний суп розлити по тарілках. Подавати гаряче перше блюдо разом з часниковими грінками, пампушками або тостами з італійської заправкою. Приємного апетиту!