Тонкі млинці на кисляку

Тонкі млинці на кисляку – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У миску забиваємо пару курячих яєць. Озброюємося віночком і збиваємо до утворення однорідної суміші.

В яєчну суміш підсипаємо цукровий пісок, кидаємо щіпку солі.

Відразу до інгредієнтів в миску вливаємо кімнатної температури кисляк. Перемішуємо інгредієнти.

У суміш, що у нас вийшла, додаємо невеликими частинами борошно, попередньо просіяне разом з харчовою содою.

Замішуємо млинцеве тісто. Воно в нас вийшло густим, тому розбавляємо його кип’яченою водою. В млинцеве тісто можна додати ще пару десертних ложок рослинного масла або ж при випічці змащувати жиром сковороду.

Смажимо млинці на кисляку з кожного боку приблизно по одній хвилині.

Всім приємного апетиту!