У миску забиваємо пару курячих яєць. Озброюємося віночком і збиваємо до утворення однорідної суміші.
В яєчну суміш підсипаємо цукровий пісок, кидаємо щіпку солі.
Відразу до інгредієнтів в миску вливаємо кімнатної температури кисляк. Перемішуємо інгредієнти.
У суміш, що у нас вийшла, додаємо невеликими частинами борошно, попередньо просіяне разом з харчовою содою.
Замішуємо млинцеве тісто. Воно в нас вийшло густим, тому розбавляємо його кип’яченою водою. В млинцеве тісто можна додати ще пару десертних ложок рослинного масла або ж при випічці змащувати жиром сковороду.
Смажимо млинці на кисляку з кожного боку приблизно по одній хвилині.
Всім приємного апетиту!